+31 (0) 24 7851129 eduard@heartforarts.com

Eduard Koekkoek

Bij Heart for Arts ben ik betrokken als oprichter en voorzitter. Naast de dagelijkse activiteiten die je van een voorzitter met passie mag verwachten werk ik aan relatie-onderhoud, organisatie- en financiële planning, marketing, publiciteit en werving van inkomsten. Ik zet mij met liefde in voor de goede zaak.

In 2017 is Stichting Heart for Arts opgericht met het idee dat we samen meer bereiken door van elkaars (creatieve) ervaringen, ideeën, netwerk en publiek gebruik te maken, vernieuwend muziektheater met amateurmusici op de planken te brengen in Nijmegen en waarin de cross-over van gezongen muziek uit verschillende muziekgenres wordt gemaakt. Het idee hierachter is dat we genieten van het maakproces met mensen van allerlei komaf, muziek en theater toegankelijk moet zijn en spontane ontmoetingen leuk zijn. Daar moet wat extra’s voor gebeuren!

Men omschrijft mij als: “een creatieve ‘out of the box’ denker die zich verplaatst in de wensen van de interne en externe klant. Zijn creatieve geest zorgt ervoor dat je zaken op verschillende manier kunt aanvliegen. Naast dit is Eduard ook een prettig mens om mee te werken.” Ik heb ontzettend veel plezier van het organiseren van activiteiten, het ontdekken van nieuwe mogelijkheden en samenwerkingen die ontstaan tijdens ons werk.

In het dagelijks leven ben ik al jaren gelukkig met mijn partner in de liefde en onze gezamenlijke passie: Heart for Arts. Daarnaast spelen muziek, cultuur  en paarden in ons persoonlijk leven een belangrijke rol. Als ICT-professional maak ik oplossingen die actiegerichte inzichten opleveren. Proactief in het signaleren van knelpunten/verstoringen, vindt oorzaken en draag zorg voor oplossingen. De juiste data, feitelijke gegevens vertaal ik naar inzichten.

Samen maken we er wat van!