+31 (0) 24 7851129 eduard@heartforarts.com

Reünie Nijmeegs Opera en Operette Gezelschap en terugblik Ben je Thuis voor het Donker?

Vrijdag 21 februari 2020 van 20:00 uur in het Greppeltheater, Vlierestraat 3 in Nijmegen-Oost voor oud- en projectleden en medewerkers

[add_single_eventon id=”4359″ show_excerpt=”yes” ev_uxval=”1″ show_exp_evc=”yes” ]

Aanmelden

Zowel oud-leden en projectleden en medewerkers van het Nijmeegs Opera en Operette Gezelschap zijn welkom!

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden per e-mail aan info@heartforarts.nl.
Een financiële bijdrage wordt op prijs gesteld! Dit kan je op de avond zelf doen of vooraf via iDeal. Suggestie is € 10, maar niet verplicht.

[pronamic_payment_form id=”4365″]

Foto- en videomateriaal

Van 19 t/m 21 februari 2014 vierde het NOOG haar zestigjarige jubileum in de Nijmeegse Stadsschouwburg met de muziektheaterproductie ‘Ben je Thuis voor het Donker’ over het bombardement op Nijmegen van februari 1944.

Op 19 en 20 maart 2016 was in de Lindenberg in Nijmegen de beroemde opera DIDO AND AENEAS van Henry Purcell te zien, dat onder leiding van de veelbelovende dirigent Mark Walter en regisseur Godfried Beumers gemaakt werd i.s.m. studenten operettegezelschap Carmina Ludicra werd gemaakt.

Over het NOOG

Het Nijmeegs Opera- en Operettegezelschap is opgericht in 1953, maar het is in 2015 ter ziele gegaan vanwege hoge gemiddelde leeftijd en onvoldoende aanwas van nieuwe leden. Elke twee jaar heeft zij optredens verzorgt in de regio Nijmegen met opvoeringen, zoals “Gräfin Maritza”, “Eine Nacht In Venedig”, “Die Csärdasfurstin” , de “Wonderbaarlijke Visvangst”, “Trial by Jury” & “Dido and Aeneas”.

Voor meer informatie: www.nijmeegs-opera-operette-gezelschap.atwebpages.com

Over Heart for Arts

Heart for Arts heeft het maken van muziektheater niet van een vreemde. Het bestuur heeft mee gedaan en gewerkt aan deze voorstellingen. Enkele oud-leden doen mee aan de nieuwe productie ‘Cluedo’ die van 19 t/m 22 november 2020 te zien zal zijn in de Lindenberg. Heart for Arts is een Stichting, zonder winstoogmerk, die vanaf april 2017 zich inzet voor en tot doel heeft de cultuur- en kunstbeleving te bevorderen in de regio Arnhem-Nijmegen.