+31 (0) 24 7851129 eduard@heartforarts.com

Hoe vond u het winterconcert in Hotel restaurant de Rozenhof Heilig Landstichting?

met High Tea en muziek op piano, viool & met zang vond plaats op zondag 26 januari 2020

Op 26 januari 2020 vond in hotel restaurant de Rozenhof de negende editie plaats van het pianoconcert waar jonge talenten, studenten en amateurmusici klassieke- en eigentijdse muziek ten gehore brachten met gastoptredens (zang) van Emanuèlle Redzaj begeleid door Anke Kuiper op piano, zanggroep Sparkle begeleid door Rene Wolf op piano en het CMC Studentenorkest. Er werd pianomuziek ten gehore gebracht door Rob Klaassen, Joep Veldhoven, Ole en Acke Verweij. Op viool speelden Fabienne Jacobs en Lise Verweij. Onder het genot van heerlijke streekgerechten en culinaire specialiteiten uit de bistro-keuken van Rozenhof, van de hand van chef-kok Marcel Vermeulen en souschef Steffan Hendriksen, konden de bezoekers een smaak- en luisterbeleving ervaren.

Historie

Het begon allemaal met Marcel van de Vall. Hij wilde jonge muzikale talenten een podium geven en klassieke pianomuziek bereikbaar maken voor een groter publiek. Het combineren van lekker eten en in een ontspannen sfeer luisteren naar pianomuziek was zijn doel. Zijn idee om muziek te omlijsten met lokale spijzen ontstond negen jaar geleden. Samen met chef-kok Marcel Vermeulen van Hotel Restaurant de Rozenhof werkte hij een plan uit om zijn ideeën vorm te geven. Dit resulteerde in 2010 in het eerste pianoconcert. Zowel lokale aanstormende talenten, studenten, amateur- en semiprofessionele musici krijgen een podium zodat gasten op een laagdrempelige manier kennis kunnen maken met klassieke muziek.

Programma in het kort

In de negende editie die op 26 januari 2020 plaats vond, Gastoptredens worden verzorgd door het CMC Nijmeegs Studentenorkest, zanggroep  Sparkle (Maria Severt, Annet Jonker, Mariken Sünnen) begeleid op piano door Rene Wolf, en Emanuèlle Redzaj begeleid op piano door Anke Kuiper.

31 januari 2021 Winterconcert Lustrumconcert (10e editie)

Houd u alvast rekening met het volgende concert op 31 januari 2021? Hiervoor wordt een bijzondere High Tea en programma voorbereid.

Terugkijken?